Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. syyskuuta 2013

Kurssipalaute


Onnistuin tavoitteessani että saisin luotua mahdollisemman monipuolisia tekstejä. Olen tyytyväinen kirjoittamiini teksteihin. Omasta mielestäni onnistuin kaikissa teksteissä hyvin. Uskon että parhaiten onnistuin kuitenkin arvostelussa, jota kirjoitin mielelläni. Sitä oli vain helpompi kirjoittaa koska luen itse paljon arvosteluja ja ne ovat muutenkin paljon mielenkiintoisempaa kirjoitettavaa. Haasteellisin teksti oli varmaan essee, koska siitä täytyy saada mahdollisemman laaja ja monipuolinen.
Kurssin työtapa oli hyvin mieluinen. Oli kiva tehdä välillä asioita koneella ja kirjoittaa blogiin. Se tuntui mukavalta vaihtelulta rankkaan jaksoon.
Tehtävä tyypit olivat ihan okei. Sopivasti vaihtelua ja monipuolisuutta. Minusta tehtäviä oli sopivasti, joidenkin tehtävien kohdalla saattoi tulla vähän kiire koska niihin täytyi käyttää vähän enemmän aikaa. Monipuoliset tehtävät varmasti auttoivat minua seuraavia kursseja ajatellen, uskon että opin tehtävistä ja voin hyödyntää näitä opittuja tietoja sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti