Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. marraskuuta 2013

14.11 Tunnin tehtävät

                   Lapsi ei tietoa pelkää


a. Kolumnin sisältö käsittelee kuinka lapsia ja nuoria pitäisi yleis sivistää lehtien ja uutisten avulla. Kolumni kertoo esimerkkien avulla kuinka lapset ja nuoret elävät kuplassa ilman täydellistä tietoa maailman menoista vanhempien yli suojelun seurauksena. Lapsilla ja nuorilla voi olla asioista vain pinta raapaisu mitä voitaisiin syventää lehtien ja uutisten avulla jota kolumni painottaa tärkeäksi. Tärkeäksi asiaksi mainitaan että lapsi ei tietoa pelkää.

b. Lasta ei pidä kasvattaa tynnyrissä vaan harjoittaa pienestä pitäen maailman menoihin.

c. Kreetta Onkelin kirjoittaa kolumnissaan "Lapsi ei tietoa pelkää" (Helsingin Sanomat 4.4.2011) siitä kuinka nykyään ihmiset kasvattavat lapsensa ilman että lapset tietävät maailman tapahtumista ja menoista. Hän kertoo asioita jotka harjoittaisivat lapsen tietoisuuden muotoutumista.

d. Kolumni on tehty hyvin ja ajatusta . Se kertoo nyky ajan ongelmasta että kuinka lapset kasvatetaan kuplassa vailla tietoa maailman menoista. Minusta tämä on esitetty hyvin esimerkkien avulla esimerkkisi "Hänelle ei voi 18-vuotispäivänä sanoa: tällainen on maailma, ja olettaa, että suuri havahtuminen tapahtuu". Tämä on samalla lempilauseeni kolumnissa. Kolumni on kirjoitettu hyvin ja asianmukaisesti. Esimerkit tuovat syvyyttä kolumniin ja uskon että moni voi samaistua esimerkkeihin.


                    Ruoalla leikkimistä

a.   Kolumnin sisältö käsittelee nykyaikaista ruuan käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti